Mathilde te horen tijdens De Twintigers 2022

In de week van 7 tot 14 februari is Mathilde te horen op Klara als één van de 10 Twintigers dit jaar.

Voor het tweede jaar op rij nodigt Klara jonge veelbelovende artiesten uit voor een concert en een diepgaand interview. Dankzij de vele verschillende contactmomenten en de gesprekken die gaan van mentoren, over dromen en plannen tot visie, krijgt de luisteraar een breed beeld geschetst van de jonge muzikant.

‘In 2022 kijkt Klara naar de toekomst en stelt de zender een generatie twintigers voor die het verschil maakt. De jonge muzikanten komen uit verschillende hoeken die tot de muziekradius van Klara behoren: klassiek, jazz en world.

Mathilde komt aan bod in Espresso (maandag), Music Matters (maandag-donderdag) en natuurlijk De Twintigers op zondag. Tijdens de uitzending met Johannes Wirix-Speetjens wordt ook het concert, opgenomen in de Toots Studio, uitgezonden.

Meer info op: https://klara.be/lees/de-twintigers-mathilde-wauters

NL
Scroll naar boven